Submenu

Werkconferentie Topsector Energie – Energy TALKS!

12-09-2023

Begin

05-10-2023 om 12:00

Einde

05-10-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Corpus, Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest

Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 organiseert de Topsector Energie de jaarlijkse Werkconferentie in Corpus in Leiden. Thema dit jaar is het Nationaal Plan Energiesysteem (NPE). Meld je snel aan voor een middag vol innovatie-inspiratie.

De rode draad: het Nationaal Plan Energiesysteem (NPE) 2050 van het kabinet. Voor het eerst is er een duidelijke stip op de horizon. Op de Werkconferentie van 2023 wordt gepraat over de impact en duiding van het NPE.

Wat betekent dit voor de innovatie in de energiesector? Hoe pakken innovatoren deze uitdaging op? Hoe kunnen we effectief versnellen naar een wereld waarvan we eigenlijk niet weten hoe deze gaat werken?

Kies uit 32 Energy TALKS

De Topsector Energie nodigt 32 sprekers uit op het podium. Elk met hun eigen expertise en visie op het thema. In een Energy TALK van maximaal 10 minuten delen zij deze met het publiek. Per ronde worden er 2 TALKS gebundeld, gevolgd door een gesprek met het publiek. Die input vormt de basis voor een gezamelijke innovatieboodschap aan de minister van Klimaat & Energie. Job Jetten en Peter Molengraaf, boegbeeld van de Topsector, bundelen aan het einde van de middag alle boodschappen.

In het kort

  • Thema: impact van NPE 2050 op kennis en innovatie in de energiesector.
  • 32 Energy TALKS, 1 minister, 400+ netwerkmogelijkheden.
  • Een Energy TALK duurt maximaal 10 minuten.
  • Kies ter plekke welke Energy TALK's je bijwoont.

Aanmelden

Meld je aan

Meer weten?

Cookie-instellingen